Awareness through movement with Ilse Vanbrabant


Ilse Vanbrabant, is met haar nuchtere “down to earth” en tegelijk spirituele benadering
de ontwerpster en Master van “Awareness through movement"
Een unieke en verfrissende methode met als doel je wakker te schudden in een staat van pure aanwezigheid.
Tijdens haar trainingen met zowel individuen als groepen ondersteunt ze prachtig de staat van aanwezigheid, volledig gericht op het voelen.

Ze heeft een groot vermogen om mensen terug te brengen naar het huidige moment, waar je de vreugde van het leven kan voelen, naar een plaats waar alle inzichten plaatsvinden.

Tijdens haar jarenlange ervaring als creatief ontwerpster, ontwierp ze niet alleen haar eigen leven, ze laat nu ook jou de mogelijkheden zien door je positie te veranderen.

Ilse...
Ik groeide op met kruiden en homeopathie, het zelfgenezend vermogen van het lichaam werd me van kinds af meegegeven.
Mijn grootmoeder en "leermeesteres" noemde het handen-energie – ze genas zichzelf met haar eigen handen – tot haar 92ste leefde ze in verbinding met haar lichaam en werd ze nooit in een ziekenhuis opgenomen.

Op mijn 28ste werd ik gediagnosticeerd met de ziekte van crohn waarvan ik volledig herstelde dankzij mijn vertrouwen in mijn lichaam en het zelfgenezend vermogen, een proces van geduld en luisteren naar mijn lichaam.
Toen ik mezelf in 2015 ging verdiepen in de Oosterse leer van Feng Shui om mijn activiteit als interieur ontwerpster meer diepgang te geven kwam ik via die weg in contact met Qigong.
In 2018 was de stap snel gezet en wisselde ik mijn drukke en stressvolle business job in voor een Qigong opleiding en integreerde deze meteen in mijn dagelijkse leven. De opleiding was vooral gericht op krijgskunst toepassingen.
Ik nam de belangrijkste informatie mee en kwam erachter dat er nog veel meer was en bleef me verdiepen in andere Qigong toepassingen, het is een oneindig proces wat nooit stopt!
Door Feng Shui en Qigong consequent te  gaan toepassen... gingen er meteen grote deuren open, een grote innerlijke kracht kwam tot ontwikkeling.
Door dagelijks Qigong te beoefenen leef ik nu in een totaal ander lichaam, een gezond lichaam.

Dit Qi Gong bewustwordingsproces veranderde mijn hele leven.
Ik begreep niet waarom ik nooit eerder Qigong had ontdekt, waarom er zo weinig mensen zijn die het kennen...vanuit dat gevoel ontstond het idee om een eigen academie te starten, niet uitsluitend met krijgskunst toepassingen, maar Qigong om mensen hun eigen innerlijke krachten te laten ontdekken.

In mijn trainingen ligt de focus op "in je kracht staan" en het "zelfgenezend vermogen" een groot scala bewegingen en vormen die allemaal ontstaan vanuit de essentiële basis houding en beweging

In 2020 verhuisde ik van België naar Spanje en ontwierp een uniek programma, dat was meteen het begin van een succesverhaal met "online opleidingen, trainingen en retraites" in de bergen van Andalusië, een proces wat nooit stop...

Elk jaar stappen nieuwe mensen binnen in de academie om zich te ontwikkelen tot een Qi Gong en Feng Shui professional, onze groep blijft op een fijne en zachte manier groeien.

We houden allemaal van een lange termijn relatie.

 

Kom Gratis Trainen


Op zaterdag ochtend om 10.00 kan je kennis maken met de Qi Gong & Feng Shui academie onder leiding van Ilse Vanbrabant en gratis aan een Qigong training deelnemen.


aanvraag zoom link

 

Een Qi Gong & Feng Shui professional bij jou in de buurt.


Wil je in contact komen met een Qi Gong en/of Feng Shui professional in jouw buurt. Maak verbinding met een van de trainers opgeleid in de Qi Gong & Feng Shui academie onder leiding van Ilse Vanbrabant.

Een Feng Shui professional bij jou in de buurt.


Wil je in contact komen met een Feng Shui professional in jouw buurt.

Maak verbinding met een van de trainers opgeleid in de Qi Gong & Feng Shui academie onder leiding van Ilse Vanbrabant.

 
1Wat is Qigong?
Chi Kung zoals de oude schrijfwijze (spreek uit als “tsjie koeng) betekent letterlijk ‘vaardigheid met energie’. Dit is een meer dan 7000 jaar oude Chinese discipline die leert hoe houdingen en bewegingen invloed hebben op de energiedoorstroming in het lichaam en zodoende op onze algemene gezondheid.
2Wat is Feng Shui?
Feng shui (spreek uit als “feng sjweej”) FENG (wind) ontvangen – SHUI (water) vangen Het is een meer dan 3000 jaar oude Chinese filosofie die ons leert hoe onze omgeving voor een groot deel 1/3 invloed heeft op onze gezondheid en ons gelukkig voelen.
3Zijn er ook video opnames?
Om de privacy van iedere deelnemer te garanderen zijn er nooit opnames. Dat maakt dat iedereen vrijuit kan spreken en vragen stellen, alsof we samen in dezelfde ruimte trainen. Door samen online te trainen, en geen filmpje te volgen, ervaar je een zeer fijn groepsgevoel. Doordat de oefeningen vaak herhaald worden heb je geen begeleidende video nodig, je leert namelijk met je lichaam en het lichaam slaat die informatie op.
4Wanneer kan ik aansluiten?
Elk jaar in maart starten we met een intensieve 12 weken programma. In deze 12 weken wordt diepgaande studie meteen gekoppeld aan praktische oefeningen. Na deze 12 weken blijven we gedurende een volledig jaar de energetische oefeningen herhalen om meer diepgang te ervaren. De kracht van verandering, zit in het consequent herhalen voor een langere tijd Je geeft je lichaam de tijd en de kans om op een zachte manier spanningen lost te laten om meer en dieper te kunnen ontspannen. Je kan ook kiezen voor een VIP membership, om te ervaren of Qi Gong bij je past en na een periode upgraden naar het 12 weken programma.
5Verwacht je dat ik bij elke training mee doe of eerder een aantal keren per week?
Als je aansluit in onze Qi Gong academie is het de bedoeling dat jij op jouw tempo deelneemt aan de trainingen. In de eerste fase van 12 weken is er elke dag training zodat je de kans hebt om zo vaak aan te sluiten als binnen je mogelijkheid ligt, in combinatie met je huidige activiteiten (partner, gezin, kinderen, werk, vrije tijd etc…) De opleiding loopt over een volledig jaar zodat je de mogelijkheid hebt om het in je leven op te nemen. Door de oefeningen kunnen druk en spanning wegstromen, waardoor je lichaam kan ontspannen en dus meer energie. Het is dus niet de bedoeling om druk toe te voegen en verwachtingen op te leggen. Daarom zal ik nooit iemand verplichten om aanwezig te zijn in de lessen, de aanwezigheid komt van jou uit, als vanzelf. Enkel motivatie, geen verwachtingen van mijn kant! Deze methode heeft al tot hele mooie transformaties geleid, van mensen die in de eerste fase heel weinig naar de les konden komen en opeens meer en meer tijd hadden en zeer creatief werden om erbij te kunnen zijn! Eerst ga je Qi Gong combineren in je huidige levensstijl en naarmate jij je energie niveau voelt stijgen en jij in je kracht staat kan je van daaruit op een zachte manier je levensstijl veranderen zodat je ten aller tijden in je kracht kan blijven en je energie behouden.

VIP MEMBER

SCHRIJF JE IN OP ONZE
VIP LIJST!
JE ONTVANGT ALS EERSTE ALLE INFO OVER OPLEIDINGEN
MASTERCLASS EN TRAININGEN
ps: check ook je spam
!

We sturen je geen spam!
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.